http://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/NN.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/abn.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/abp2.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/art.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/avdr.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/concertb1.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/concertb2.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/debrakkegrond.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/elisabeth1.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/elisabeth2.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/elisabeth3.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/eo2.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/eo3.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/ey.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/jaarbeursutrecht.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/maarsen.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/max.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/muzgbahij.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/ngein1.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/ngein2.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/ngein3.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/ngein4.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/ngein5.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/radio4.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/radio6.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/radio66.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/ramseynasser.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/swinginggroningen.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/vianen1.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/vianen2.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/vianen3.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/visualradio.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/vredevu.jpghttp://sysdemo.nl/kriskrosmedia.nl/images/slideshow/woudschoten1.jpg

Online Video

Kriskrosmedia is gespecialiseerd in online videoproductie's zoals:
- webinar, live of on demand
- e-learning
- WebTV
- Livestreamen van congressen en andere evenementen zoals concerten en festivals.

On demand Video
Met On demand Video kunnen bezoekers van uw event na afloop alles nog een keer terugkijken, desgewenst met klikbare hoofdstukjes. Wij leveren hiervoor montage en encoding van de bestanden voor bijvoorbeeld Youtube of uw eigen website.

Vanaf elke locatie..

Met onze mobiele regie sets kunnen wij vanaf elke locatie opnemen of live uitzenden.

..of liever vanuit de studio?
Wilt u liever vanuit een studio uitzenden vanuit Hilversum od Amsterdam?
Neemt u hiervoor contact met ons op, we nemen alle mogelijkheden graag met u door.

Productie&redactie
Wilt u zelf een webinar of ander webTV programma organiseren? Wij denken graag met u mee en kunnen u begeleiden bij het hele productie proces.

'TV maken is duur..' dat horen we vaak. Onze klanten hebben onze scherpe prijzen echter al ontdekt en voor élk budget bieden wij graag een passende oplossing, wij zeggen niet graag 'nee'....

Live webinar

In opdracht van Quadia on line video in Hilversum realiseerden wij webinars voor o.a. ABP, EY, van Lanschot, Nationale Nederlanden, ABN-Amro en producenten van medische bijscholings webinars.

abp                               ey logo detail                          WEB-vanLanschot427


IMG 3827

Videoregistratie Uitvaartplechtigheid Rita Reys

Rita ReysJazzdiva Rita Reys is in de nacht van zaterdag op zondag 28 juli 2103 op 88 jarige leeftijd onverwacht overleden.

I.o.v. Smile licht en geluid en Wieman Intermedia werkte Kriskrosmedia mee aan de videoregistratie van de uitvaartplechtigheid, 5 augustus in de Sint-Johannes de Doperkerk te Breukelen.

Koninklijk bezoek Vianen 30 mei 2013

Koning Willem en Koningin Maxima bezochten 30 mei 2013 de Utrechtse plaats Vianen.
I.o.v. Happy Video Marketing verzorgde Kriskrosmedia de live uitzending op het webTV kanaal van Vianen inclusief screencast op 3 grote schermen.
willem maxima vianen

CULTUUR

hf2012-2Holland Festival

Van radio’s tot draaitafels en van met water gevulde zeeschelpen tot een elektronisch versterkte reuzencactus: het woord ‘percussie’ dient bij John Cage in de meest ruime zin van het woord te worden opgevat. Slagwerk Den Haag speelt tijdens het Cage-weekend in de hal en op de foyerdecks van het Muziekgebouw aan ’t IJ een spannende selectie van Cages werken.
muziekgebouwaanhetijVoor de VPRO, mediapartner van het festival registreerden we op 9 en 10 juni, in het Muziekgebouw aan het IJ, werken van John Cage, uitgevoerd door Slagwerk Den Haag (SDH).

Congressen&conferentie's

Websiteconferentie

De Nederlandse Joomladagen (een jaarlijkse congres voor websiteontwikkelaars) in congrescentrum Woudschoten, te Zeist.
In opdracht van stichting "Sympathy" registreerden wij in dit weekend 15 video's van 1 uur in full HD (3 camera registratie).NTR 'Helden van Toen'

Voor elk van de 6 afleveringen een montage voor radio, internet en ned2

NTR Helden van Toen

VPRO boekenfestival 2012

vproboekenfestival-logo6 uur lang live + muziekregistratie vanaf het podium voor de Brakke Grond, met Radio 6 met presentatoren Andrew Makkinga, Jaap Boots en Steef Cuijpers tussen 12.00 en 18.00 uur een divers muziekprogramma samenstelt met optredens van onder meer de band 'De Avonduren'.
De programma's die live zijn uitgezonden vanaf het Boeken Festival zijn: 
Andrew: Fijne muziek op het gebied van jazz, soul, funk en urban. Daarnaast brengt Andrew Makkinga cultuurtips en zijn visie op het nieuws, geeft hij prijzen weg en zoekt hij interactie met luisteraars. En de JaBo Gumbo Show: Chef de cuisine Jaap Boots brouwt een irritant lekkere stoofpot van soul, jazz, world en roots. Daarna van 18.00 tot 19.00 Steef Cuijpers met de fijnste soul en jazz. 

Er traden op het Radio 6 podium vier bands op: Kapok, Koffie, Einstein Barbie en De Avonduren.
Muziekproductie: Marc Broer (www.liverecording.nl)
Techniek: Edwin Blom (www.KrisKrosmedia.nl)


Jaarcongres Netwerk Notarissen (NNCO)

Netwerk Notarissen Centrale Organisatie (NNCO) is een vereniging, gevestigd te Baarn, waarbij ruim 270 notarissen van 170 maatschappen zijn aangesloten. Voor al deze notarissen en maatschappen verzorgt de NNCO de landelijke marketing en zorgt zij ook voor uniforme dossiermodellen.

November 2011 vond in de Utrechtse jaarbeurs het jaarcongres plaats en presenteerde NNCO haar toekomstvisie aan al haar leden. Onder de noemer 'Dag van de Kans' leidde dagvoorzitter Arend Jan Boekestein deze dag met 15 gastsprekers, een forum en een live band.

Kriskrosmedia produceerde drie lange video's waarin notarissen hun visie op de toekomst geven en wijzen op de noodzaak om kansen te zien en te benutten in een snel veranderende markt.
Daarnaast ondersteunden wij de klant met de planning, produktie en de regie van het congres.

NTR, Ramsey Nasr

Ramsy Nasr (1974, Rotterdam) is dichter/schrijver, acteur en regisseur. I.s.m. de NTR maakt hij een aantal TV-en internet productie's.
De opnames hiervoor vinden plaats in ons 'greenscreen decor'.


Webinars: Academie voor de Rechtspraktijk

De Academie voor de Rechtspraktijk is een door de Orde van Advocaten erkend opleidingsinstituut. Zij bied verscheidene cursussen aan, zodat er altijd een cursus is die aansluit bij uw kennisniveau en werkervaring.
Naast cursussen op locatie bied AVDR een groot aantal cursussen aan via zg. Webinars.
Hierbij kijkt de deelnemer vanuit kantoor naar een live uitzending via internet.

De uitzendingen zijn hoge kwaliteits meercamera uitzendingen in een op maat gemaakt decor.

Kriskrosmedia produceert samen met partnerbedrijf Broadcastevents alle webinars, marketing- en instructievideo's in onze eigen, speciaal hiervoor ingerichte webinar studio op het Mediapark in Hilversum.